Wij zijn Edna Kalb en Fred Meijer. We hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding aan de akademie voor kleinkunst (theaterschool) in Amsterdam. Sinds 1982 zijn wij ook privé partners van elkaar. We zijn beiden werkzaam als stemacteur en voice-over voor o.a. radio- en TV-reclame, n animatieseries en films. In 1993 kwamen wij in contact met Reiki omdat wij zochten naar een methode om tijdens ons drukke en stressvolle werk te ontspannen čn onszelf nieuwe energie te geven.

We werden allebei (aan)geraakt door deze liefdevolle energie en sindsdien is Reiki niet meer weg te denken uit ons leven. Nog iedere dag zijn wij verwonderd over deze simpele, maar diepgaande spirituele beoefening.

02 PELGRIMSWEG FREDNA

Reiki heeft in de loop der jaren een steeds belangrijkere plek in ons leven ingenomen. Uiteindelijk hebben wij de intensieve, bijna twee jaar durende lerarenopleiding gevolgd. Sinds 1997 geven wij met veel plezier les in Reiki. Wij ervaren Reiki als een vriend(in) voor het leven, bij wie we altijd aan kunnen kloppen.

Wij zijn beiden opgeleid tot Reiki Master in het traditionele Usui systeem en lid van de internationale Reiki Alliance (TRA) en Reiki Wereldwijd (RWW). Wij geven 1e en 2e graads cursussen, Reikibehandelingen en individuele consulten.

We zijn beiden aangesloten bij het NIBIG.